Back on the juice




Idag har det spöregnat i Sydney, plus att någon har skabbat ner vårat kök vilket innebär att köket har varit låst under större delen av dagen. Vilket i sin tur innebärde att man har drabbats av panik eftersom man inte kan laga äckliga nudlar och relativt goda ägg. Paniken blev total, så vi har stannat inne större delen av dagen och sett usla filmer med Lassgård. Nu ska väl tempot skruvas upp när det gäller filmer, så vi kanske ser en Pusher film eller någon annan go film.





Bjuder tillbaka på denna skönhet Frida

Soundwave Festival - Olympic Park Sydney

Hello bloggen!

I detta tempo som vi bloggar i nu kommer vi upp i ungefär 52 inlägg på ett år. Känns rätt kasst, så nu ska vi satsa järnet på bloggen.
Igår var vi iaf på Soundwave Festival, så vi tänkte berätta lite om det.

Vi kom dit halv elva på morgonen och var verkligen taggade till hundratio procent, eller inte.. Trötta till hundratio möjligt. Vi drog direkt för att kolla in Royal Republic, ett svenskt band. Kändes lite som knöt ihop säcken genom att se dem, och även om de bara spelade en halvtimme på morgonen så gjorde dem de ganska ok. Borde ju vara lagom kul att spela så tidigt. Efter Royal fortsatte vi vidare mot scenen brevid där Cherri Bomb spelade. Cherri Bomb är ett tjejband, som med största sannorlikhet tagit sitt namn från en viss känd låt av The Runaways. De gjorde det helt okej också, även om man fortfarande var trött. Sen var det vidare mot Steel Panthers, som är en ung kopia utav Mötley Crue. Eller så som Mötley borde vara. De var riktigt bra live och har man låtar som " Just Like Tiger Woods ", kan man inte annat än att tycka om det. Just den låten anspelar inte direkt på Tigers prestationer på golfbanan.
Efter det gick vi och åt lite snordyr mat, Sydney priser framstår som lyx om man jämför med Soundwaves priser. Vi gick iaf upp och satte oss på läktaren för att se Alter Bridge, som visade sig vara helt värdelösa. Kanske inte så konstigt eftersom bandet består av gamla Creed medlemmar, och Creed är som ett kräkmedel utan dess like. Ett par lönnfeta strandraggare, som Dregen hade sagt. Dock avslutades spelningen med att Slash kom upp och spelade ett nummer tillsammans med dem. Vilket plusade upp det lite.
Vi forsatte med att sitta kvar ett tag för att kolla in alla australiensarers favoritband, A Day To Remember. Ett jävla tryck på spelningen, även om vi inte gillade musiken så värst mycket. Vidare därifrån gick vi sen till ytterligare ett svensk band, In Flames. Och de gjorde en bra spelning som alltid, malade igenom alla klassisker och var ruskigt tajta som band. Kändes lite konstigt att se de spela på en liten scen klockan fyra på dagen. I Sverige säljer de ut Hovet som exempel.
Efter yttligare en spelning var det så äntligen dags att dra vidare till Marilyn Manson för att få bra platser. Men vill man vänta på Manson så får man halva Bad Religon och en Limp Bizkit konsert på köpet. Bad Religon var tråkiga och Limp Bizkit gör en väldigt udda konsert. Har man en spelning på en timme så borde man bara köra på, men det anser inte dem eftersom de tar pausar mellan varje låt på 2-3 min vilket innebär att det inte blir någon rytm alls i spelningen. Aja deras problem..
Sen var det så dags för legenden att gå ut på scenen, och som han gör det. Han motsvarar alla förväntningar och gör en väldigt bra spelning. Som pricken över i:et tar han i mitten av spelningen upp en påse med kokain och häller över sin basist. Like a rockstar. Var dock lite konstigt att se honom när det var ljust ute och klockan inte var mer än sex när han gick på scenen.
Kvällen avslutades sen med Slipknot och System Of A Down, där jag tyckte Slipknot var strået vassare, även om inga är några riktiga favoriter hos mig.
Dagen var iaf riktigt bra och bäst var Manson, Steel Panther, In Flames , och sen med Slipknot tätt bakom sig.







Nu börjar man bli redigt trött på Sydney, medans vissa sitter i Surfers Paradise och Coffs Harbour och njuter. Vi åker iaf till Auckland på Nya Zeeland om två veckor. Vi längtar redan. Imorgon eller i veckan tänkte vi videoblogga, och vissa våran lägenhet som är i liknade skick som Gröna Jägaren. Surfa lugnt nu

CrewOnCall


Nu har vi fått jobb på CrewOnCall. Det innebär att man bygger scener och river scener efter konserten är slut. Vi rev scenen åt Roger Waters förra veckan, men det är nästa vecka det gäller. Då har vi fått pass att riva Marilyn Mansons scen efter hans konsert här i Sydney. Egentligen får man inte ta kort eller snacka något med artisterna efter gigen men har man Manson inom räckhåll så kommer vi att ge fullständigt fan i den regeln. Då blir vi gärna bli avskedade, och det spelar ingen jätteroll heller för vi drar till Nya Zeeland mellan den 12-14 mars. Vi har köpt ett busspass och ska åka runt hela Nya Zeeland under 21 dagar. Kommer bli otroligt legendariskt. Queenstown här kommer vi typ!

Denna vecka ska vi börja bygga upp scenerna inför Soundwave Festival, som är nu på söndag. Och den ska vi på, fast som besökare. Den lineupen kan svenska festivaler bara drömma om. Särskilt i år också, Soundgarden wake up!


Lassgård


En riktig jävla legendfilm med Rolf Lassgård i huvudrollen!



Sydney FC - Newcastle Jets 2 - 5


Idag bloggen har vi varit pa fotboll, Sydney mot Newcastle i en riktigt spannande match pa forhand. Lagen lag ganska risigt till innan, sa poangen i dagens match betydde nagot djalvulsk mycket.

Sydney inledde ganska bra men Newcastle levde upp till olen market Newcastle och gjorde malen. 0-3 efter en halvlek och Sydney skamde ut sig infor storpubliken pa 10 232 personer. Andra halvlek blev nagot battre och Sydney gick upp till 2-3 innan Newcastle punkterade matchen med tva snabba mal. En bra match iaf, i klass med Allsvenskan utan att vara lika defensiv.

Vi fick gratis biljetter sa dagen kunde inte bli battre. Nu ar det Lost sasong 6 som galler. Maste erkanna att den ar forjavla svag.







Lite daliga updates hittills, men hall ut vara trogna besokare!!