Sydney Calling

Resan borjade som sagt 6 jan fran ett snorkallt Sverige. Allt gick bra pa resan forutom den lilla detaljen att vi missade flyget fran Abu Dhabi till Sydney. Dock var det inte vart fel, flyget fran Bryssel var forsenat. Sa den kan man inte bjuda bloggen pa.
Flygbolaget korde oss iaf till varldens lyxhotell, verkligen hur lyxigt som helst och fri roomservice. Resan vidare till Sydney gick sen utan problem, man fick mat hela tiden(vilket ar bra om man gillar mat, vilket vi gor). Sen hade du en egen skarm pa sattet framfor sa du kunde se film,spela eller lyssna pa musik.
Val framme i Sydney kom vi till varat skabbiga hostel, vi bodde ocksa i en atta roms sal, och dar inne var det kokhett. Annu samre blev det nar bastumannen kom. Vem ar da bastumannen? Jo, det var en dum javla fransman som stangde av flakten pa natterna. Fran kokhett till megahett. Som tur var fixade argentinaren honom.
 Forsta veckan gjorde vi absolut ingenting egentligen, typ kollade bara staden och var och badade pa Manly Beach och Bondi Beach. Bondi ar verkligen en ascool strand.
Efter den dar forsta veckan sa fixade vi lagenhet. Eller vi tog over ett kontrakt fran nagra svenskar som skulle dra fran Sydney. Det ar som ett studentrum ungefar, sa vi har ratt skona grannar. Massa engelskman, fransman, tyskar, skottar osv.
Det ar verkligen jattelatt att fa lagenhet i Sydney, inte som Stockholm direkt.
Sa nu har vi bott har snart tva-tre v, och det ar forst i slutet av forra veckan och idag vi har sokt jobb. Dock blir man ganska slo, typ skonare att vara ledig installning. Men det har ju sin charm med. Det ordnar sig nog tillslut.
Vi stannar nog i Sydney till mitten av mars ngnting, sen blir det Nya Zeeland. Landet dar Bungíe Jump bara ar ett maste att hoppa. Efter det vet vi inte riktigt, formodligen aka till Darwin eller Cairns och jobba lite pa nagon farm. Allt kanns problemlost just nu.



(Don't) Waste It



Nu har vi snart bott 4 nätter i våran nya lägenhet längs Parramatta Road. Helt perfekt är den hittills, och det som gör den ännu bättre är att om man klättrar ut genom vårat fönster kommer man ut på granntaket, och därifrån har man utsikt över Sydney. Sitta där på nätterna, legendariskt.
Det är ändå rätt komiskt att den första lägenheten vi båda får är ett halvt jordklot bort, och inte i Sverige. Ett underbetyg åt bostadssituationerna i storstäderna i Sverige kanske, eller framför allt i Stockholm. Här tog det 1½ vecka att få tag på en bra lägenhet, och då hade vi många bollar i luften.


Vi kände att det var lika bra att skapa nya identiter när vi väl är här.


Hank von Helvete och resten av bandet förutom Tim Sköld kommer från Norge, samma land som Anders Behring Breivik. De blev rockstjärnor, han blev massmördare. Vet inte vart jag vill komma riktigt, men det har ju sin charm det med.

Part "fucking" 5






Go and fuck yourself part 4

Hello (inga) Läsare(n)

Senaste veckan tär på krafterna, lägenhet fixad!

Ett prisvärt ställe, ingår mat från det allmänna köket, stor balkong, trevliga lägenhetskamrater från andra lägenheter i samma hus. Krävs dock en nypa tålamod när fransoserna ska göra sitt långkok kl 9 på morgonen.

Det bor ungefär 4 sorters människor i huset. Fransmän, tyskar, diskreta och oss.

Fransmännen hållar alltid till i köket

Tyskarna sitter alltid i TV rummet å ser på dåliga dramer när inte sporten är på. Eller sitter i Hotelbaren en våning ner.

Dom diskreta ser man aldrig, dom som lyssnar genom dörren för att undvika att stöta på någon när dom går ut. Egentligen vet man inte om det ens finns en sån kategori i huset.

Vi själva går in under kategorin fransmän då vi gillar mat enormt mycket.


Go and fuck yourself part 3



Bloggtorka efter redan fyra inlagg, maste nog vara ganska unikt. Men skitsamma, sen vi skrev senaste har vi gjort en javliga massa saker. Vi har varit pa Bondi Beach, som ar kanske varldens kandaste strand. Den ska dock vara ganska turistaktig, sa vi hade inte sa stora forhoppn ingar pa den, men den var faktisk riktigt cool. Coolaste stranden jag varit pa.
Vi har ocksa varit ute pa Kings Cross tva dagar irad nu, for att kolla vad man kan hitta pa att gora pa natten. Det kryllar av rockklubbar dar, ar nastan lika latt att hitta en rockklubb dar som att se en knarkare vid plattan i Stockholm. Vi var iaf pa ett stalle som bara spelade musik fran Australien igar, sa det var allt mellan Airbourne, till Nick Cave och sen till AC/DC. Coolt, och annu coolare an Sthlms guldiga trio med Rocks, Anchor och HBJ.

Nu ska vi soka bostad, det ar bara en dag tills vi blir hemlosa i ett framande land, pa en okand kontinent. Party!



Bilder...


Galen arab som blev toksur när vi tog kort på han i smyg..

Abu Dhabi

Packade

Manly Beach

Sydney

Hello Sydney



Hello!


Vi är framme i Sydney nu. Har verkligen fått uppleva hur underbart jävla uselt internet är här inne. Vilket känns ännu sämre.
Vi tänkte lägga upp lite bilder men det går som sagt inte nu.
Det vi hunnit med ännu är att:
* Missa flygplanet i Abu Dhabi
* Sovit rekordlite
* Ätit ännu sämre
* Underskattat solen
* Varit på Manly Beach
* Fått jobb (även om vi nog inte tar det)
* Jag (Edling) har en legendarisk argentinare under mig i våningssängen, han är lat och gillar droger. En karaktär.
* Åkt monorail i Sydney
* Insett att svenskar ser jävligt döda ut, om man jämför med här

Go and fuck yourself part 2



Dahlén!
Info:
Är ett riktigt drägg, som är hemlös och alkoholmissbrukar. Konstant berusad, och lägg till att han är lat, slö och oengagerad, så har ni den stora bilden av honom. Grovt kriminell!
Historia:
Började sin krimella bana i tidig ålder, rånade sin första bank vid 9-års ålder och var delaktig i 11 september attackerna 2001, och ni har starten på en stor kriminell karriär.
Betyg:
Eftersom han lyckades få streck i varje ämne i skolan lyckades han inte komma in på IV-linjen på gymnastiet, vilket ledde till att han startade upp en bordell där han jobbar än idag.
Framtid:
Jävligt osäker



Edling!
Info:

Ett perverst svin som har problem med drogerna. Hans utmärkande egenskaper är att han ljuger och slåss. Hans avvikande livsstil gör att han troligtvis inte blir äldre än 25 år. Tidigare dömd för hets mot folkgrupp. Törstar i nuläget efter en kall bärs att kyla ner sitt temprament med.
Historia:
Föddes i Lettland för ca 20 år sedan, inga exakta uppgifter finns. Han kom till Sverige när han var 3 år som illegal flykting och har ännu inte fått uppehållstillstånd. Hans asiatiska blod gör att immigrationsverket har avslagit hans ansökan 4 år i rad.
Betyg:
Han har haft en tuff uppväxt men har inga planer på att vända det till något positivt. Detta ger honom ett svagt underkänt i betyg.
Framtid:
Med missbruket han har kommer troligtvis hans arv till nära att vara näst intill obefintligt.



Hello bloggen!
Vi tänkte att ni måste få reda på vilka vi är, så vi beskrev varandra här ovan. Och som ni ser går båda en mörk framtid till mötes.
Bilder på oss kommer när vi är på andra sidan jordklotet.


Undra om de ser ut som Sasquatch på scenen?



Go and fuck yourself part 1



The Big Four


Stockholmare: För det mesta är de dryga, ytliga och vill hålla sin image. Man vill värna om sin "stjän"glans och inte lämna ut för mycket av sitt privatliv. Vi antar att man har starka influenser från L.A. Även om alla är jävligt mycket sämre stjärnor i Stockholm än där.

Göteborgare: Är goa, glada och tjecka. Tycker livet är jävligt gött oavsett situation. Har löst sin arbetskris genom skattefusk, vilket är en go lösning. En äkta göteborgare tycker till och med att det är gött om han hamnar på livstid på kåken. Man kan sammanfatta det som att "alla heter Glenn i Göteborg".

Skåningar: Regionen alla klagar på. Helt förståligt. De pratar en obegriplig svenska, har värdelöst sinne för humor och är oftast feta. De har redan sin egen skåneflagga och är sammankopplade med Danmark genom Öresundsbron, så vi tycker att det är dags att Skåne gör vad hela Sverige förväntar sig, gräver sig bort och blir Danmark.

Norrlänningar: Ett jävligt legendariskt folkslag, med en ännu goare dialekt. Har oftast inte så mycket problem i livet, och skulle det uppstå problem löser de dem genom att lägga in en stor portion lössnus under överkäken, då är problemet glömt och löst. Snus och hårdrock går hem i Norrland.


The Small Four

Smålänningar: Sliter alltid i det tysta. Som de själva vill påpeka gång efter annan. Backyard Babies, sliter i de tysta 10 år, får sen sitt genombrott, får hybris och slutar i NetOnNet reklamer och Melodifestivalen. En smålänning i ett nötskal, lägg sen till att de oftast är snåla, och så har vi ett lågvattenmärke som skyddas av att Skåne är ännu mer hatat.

Värmlänningar: Har en väldigt annorlunda dialekt, som är ett mellanting mellan skånska och norrlänska. Lever sitt egna lilla liv där och har inte mycket med resten av Sverige att göra egentligen. Är lite av Sveriges svar på Christiania, fast tråkigare och fyllt med skog istället.

Dalarna: Är som ett segt tuggummi som smakar jävligt gott i början, för att sen börja smaka äckligt, till att övergå till att man aldrig blir av med det. Ungefär som P&L, smakar bra i början, för att sen idag bli en festival man helst bara vill bli av med.

Halland: Brukar skryta om att de är Sveriges svar på Mallorca, fast att finns en touch av Monaco i det. Helt oförståligt, men vad förväntar man sig av den regionen som har mest soltimmar i landet och spelar in serier som Kungarna av Tylösand, och har Bålstad som starkaste varumärke.


Bubblare

Boråsare: Bönder som klär sig som bratz, även om det är i Ellos kläder. Gillar tacos och är jävligt bittra eftersom det alltid går åt helvete för stadens fotbollslag.




Resten av regionerna är lika okända som Nordkorea alternativt helt enkelt för intesägande för att nämnas. Vilket har sin charm det med.



Vi i Australien.