Sydney Calling

Resan borjade som sagt 6 jan fran ett snorkallt Sverige. Allt gick bra pa resan forutom den lilla detaljen att vi missade flyget fran Abu Dhabi till Sydney. Dock var det inte vart fel, flyget fran Bryssel var forsenat. Sa den kan man inte bjuda bloggen pa.
Flygbolaget korde oss iaf till varldens lyxhotell, verkligen hur lyxigt som helst och fri roomservice. Resan vidare till Sydney gick sen utan problem, man fick mat hela tiden(vilket ar bra om man gillar mat, vilket vi gor). Sen hade du en egen skarm pa sattet framfor sa du kunde se film,spela eller lyssna pa musik.
Val framme i Sydney kom vi till varat skabbiga hostel, vi bodde ocksa i en atta roms sal, och dar inne var det kokhett. Annu samre blev det nar bastumannen kom. Vem ar da bastumannen? Jo, det var en dum javla fransman som stangde av flakten pa natterna. Fran kokhett till megahett. Som tur var fixade argentinaren honom.
 Forsta veckan gjorde vi absolut ingenting egentligen, typ kollade bara staden och var och badade pa Manly Beach och Bondi Beach. Bondi ar verkligen en ascool strand.
Efter den dar forsta veckan sa fixade vi lagenhet. Eller vi tog over ett kontrakt fran nagra svenskar som skulle dra fran Sydney. Det ar som ett studentrum ungefar, sa vi har ratt skona grannar. Massa engelskman, fransman, tyskar, skottar osv.
Det ar verkligen jattelatt att fa lagenhet i Sydney, inte som Stockholm direkt.
Sa nu har vi bott har snart tva-tre v, och det ar forst i slutet av forra veckan och idag vi har sokt jobb. Dock blir man ganska slo, typ skonare att vara ledig installning. Men det har ju sin charm med. Det ordnar sig nog tillslut.
Vi stannar nog i Sydney till mitten av mars ngnting, sen blir det Nya Zeeland. Landet dar Bungíe Jump bara ar ett maste att hoppa. Efter det vet vi inte riktigt, formodligen aka till Darwin eller Cairns och jobba lite pa nagon farm. Allt kanns problemlost just nu.



Kommentarer
Postat av: Håkan

Ha de bra och akta er för ormar, fransmän och krokodiler

2012-02-01 @ 23:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: