Hello Auckland!



Nu sitter vi har pa ett internetcafe i Auckland. The City Of Sails som den kallas. Imorgon borjar varan bussresa som ska ta oss runt hela N.Z under drygt 3 veckor. Vi tankte dock beratta om en inte allt for kul upplevelse nar vi skulle lamna Sydney.

Vi hade bestamt att vi skulle vandra till flygplatsen i lugn takt och att vi skulle checka in i lugn och ro. Kanske till och med att nagon flygvardina skulle bjuda pa nagon drink innan vi gick pa planet, och halsa oss valkomna tillbaka. Bra naiv som man alltid ar.
Vi kom iaf till flygplatsen i ganska god tid innan planet skulle ga, dock var vi magiskt javla svettiga. Men vi tankte att loser sig. Vi borjade med att checka in bagaget, vilket inte alls funkade eftersom man var tvungen att ha en tillbaka biljett, vilket vi saklart inte hade. Vi borjade springa runt lite halvstressade och leta efter en data, hittade tillslut 4 gratis datorer, vilket det var en javla ko pa. Tiden borjade rulla, men tillslut kom vi fram och kopte forsta billiga biljett tillbaka som var till rimligt pris.
Tillbaka sen till in checkningen, dar det visade sig att bada vara vaskor vagde 16 kg, och inte 15 som var max. Fick borja packa om, sen tillbaka igen, dar det visade sig man inte bara behovde reservationsnumret utan hela biljetten, och nu borjade tiden ga riktigt fort. Vi hittade efter ett tag en utskrivningsmaskin, fick ut biljettjavlarna och lopte tillbaka till in checkningen och lyckades checka in 10 min innan gaten stangde. Kom tillslut in till gaterna efter annu lite pappersarbete, och dar delade de ut gratis baileys shots. Bada tog 5 stycken var och hallde i sig som att det hade varit vatten. Sen klev vi pa planet som kungar, fick aka gratis flygbuss till hostelet.
Dar kom dock nasta nittlott, vi hamnade i olika rum. Rummen kan val beskrivas sa har
Ragnars rum, massa tyskar som spelar techno och det ar party dygnet runt
Gustavs rum, alla ar formodligen stumma, helt dott.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: