Wellington



Nu har vi lämnat legendariska Queenstown för att komma till Wellington, dock blev de ett övernattningsstopp i Kaikoura på vägen dit. Den staden är känd för man kan se sälar, valar och delfiner där. Vi stannade dock bara  där en natt så det var inget som vi åkte och kollade på även om vi kunde se ett antal sälar när vi åkte längs kusten på väg mot Wellington. Vi åkte även förbi Christchurch, men vi valde att inte stanna där. Det var den staden som drabbades av en jordbävning förra året och som förstörde delar av staden.
Nu är vi iaf i Wellington och vi stannar här tills på tisdag, då vi via en natt i Taupo åker upp till Auckland, och där tar denna bussresa slut. Tråkigt nog. Vi har haft de väldigt bra, inget att klaga över.
Igår var vi på Weta museum, där de visade hur man gör skulpturer inför filmer med mera, kvällen avslutades sen med att vi gick ut och prövade på Wellingtons nattliv.




Rags bungyhopp:





Hostelet vi bor på är förövrigt den skabbigaste skit vi någonsin bott på, finner ens ord för detta ställe. Men pris bestämmer.


Kommentarer
Postat av: Håkan

Fantastisk video! Obetalbart avgrundsvrål :-). Är det filmat med Ragnars egen kamera?

2012-04-01 @ 21:08:57
Postat av: Gustav

Yes det är de

2012-04-02 @ 01:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: