Surfers Paradise



Nu har jag äntligen kommit fram till Surfers Paradise, har varit här två och en halv dag nu och kan bara säga att det är hur bra som helst. Man kan åka till coola platser i världen eller så kan man åka till Surfers. Grym strand, bra väder utan att bli för varmt, mysig och cool stad på samma gång och en skön känsla av att bara vara här.
Bor på ett grymt slappt hostel med, bor i en 12-bäddarssal tillsammans med en fransman, en australensare från Perth och en nya zeelänsk kock som jobbar här. Lågsäsong just nu, börjar bli vinter här just nu.
Planen ser ut som så iaf att jag stannar här tills på torsdag, drar mig vidare till Byron Bay och stannar där tills på måndag, vidare därifrån till Coffs Harbour. I Coffs stannar jag tills på torsdag och sen åker jag hem till Sydney igen! Parramatta 103A om drygt en vecka alltså!

Kommentarer
Postat av: Åsa

OK, jaha, så nu är Parramatta rd hem? Blir det t.o.m. samma lägenhet? Blir det Crew on call igen?

O så undrar jag över vintern där nere, den är väl bra mycket trevligare än här eller? Åsa

2012-05-08 @ 13:38:34
Postat av: Gustav

Parramatta kommer alltid vara hem. Vår första lägenhet! Ja australeniska vintern är "något" bättre än svenska vintern. Hur är läget i Göteborg?

2012-05-08 @ 14:58:43
Postat av: gunnar och mia

Hej Gustav!

Det har varit jätteroligt att följa dina äventyr på den fina bloggen. Vi har varit lite dåliga på att kommentera, men du vet hur vi är på datorer. Resan verkar varit ett riktigt spännande äventyr. Hoppas att du kommer till Sverige den 24/5, det ser vi fram emot, vi är nyfikna och längtar efter att träffa dig.

Djurgården spelade jämnt mot AIK, 1:1, Djurgården gjorde självmål.. Annars är allt bra och det ska bli roligt att träffa dig igen.

Kramar ifrån Gunnar/Mia och Sofie

Vi kan väl höras innan du åker.

2012-05-09 @ 22:08:34
Postat av: gunnar mia

Hej igen Gustav. Mia hälsar att hon längtar efter att se fotbolls EM med dig och ta en öl. Det har ochså blivit klart att Iggy kommer att uppträda på Grönan i sommar. Du är jättevälkommen hem, och vi längtar efter att få träffa dig.

Kramar ifrån Gunnar, Mia och Sofie

2012-05-10 @ 08:24:24
Postat av: Åsa

I Göteborg är det ganska varmt och regningt. Men våren har kommit på allvar nu. På lördag sätter vi i båten. På onsdag åker vi till Prostvägen, synd att du inte är hemma. Vi ska få bo i det färdiga rummet i källaren o Bella ska få låna ditt rum. Sen blir det sightseeing; gamla stan, vasamuseet........vad vet jag, ska be Mia om tips o råd.

Ragnar har vi glädjen att hämta på flyget onsdagen därpå. Snart har vi fullt hus igen. Kram

2012-05-11 @ 07:04:20
Postat av: Mia

Hej!

Vi vill skypa med dig, hör av dig när tiden passar.

Åsa, Bella och Håkan har precis åkt hem. Det är sommar i Stockholm. Välkommen hem, vi längtar. Försök hör av dig. Kram.

2012-05-20 @ 09:54:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: