CrewOnCall


Nu har vi fått jobb på CrewOnCall. Det innebär att man bygger scener och river scener efter konserten är slut. Vi rev scenen åt Roger Waters förra veckan, men det är nästa vecka det gäller. Då har vi fått pass att riva Marilyn Mansons scen efter hans konsert här i Sydney. Egentligen får man inte ta kort eller snacka något med artisterna efter gigen men har man Manson inom räckhåll så kommer vi att ge fullständigt fan i den regeln. Då blir vi gärna bli avskedade, och det spelar ingen jätteroll heller för vi drar till Nya Zeeland mellan den 12-14 mars. Vi har köpt ett busspass och ska åka runt hela Nya Zeeland under 21 dagar. Kommer bli otroligt legendariskt. Queenstown här kommer vi typ!

Denna vecka ska vi börja bygga upp scenerna inför Soundwave Festival, som är nu på söndag. Och den ska vi på, fast som besökare. Den lineupen kan svenska festivaler bara drömma om. Särskilt i år också, Soundgarden wake up!


Kommentarer
Postat av: Håkan

Kul att ni fixar påhugg. Ni får väl fråga Manson om ni får låna hans syrgas om jobbet är för slitigt...

2012-02-22 @ 20:07:26
Postat av: Mia, Gunnar och Sofie

Vi försökte få tag i dig på skype, men det funkade inte. Hoppas allt är bra, ikväll är thåström. Kommer med recension sen. Kramar till dig, från Mia, Gunnar och Sofie. Hälsa Ragnar.

2012-02-26 @ 13:42:29
Postat av: Gustav

Jag var ju på festival kanske?.. Ja detsamma, ta det lugnt och ta hand om er. Vi kanske kan skypa ngt i veckan?

2012-02-27 @ 14:01:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: