Go and fuck yourself part 2



Dahlén!
Info:
Är ett riktigt drägg, som är hemlös och alkoholmissbrukar. Konstant berusad, och lägg till att han är lat, slö och oengagerad, så har ni den stora bilden av honom. Grovt kriminell!
Historia:
Började sin krimella bana i tidig ålder, rånade sin första bank vid 9-års ålder och var delaktig i 11 september attackerna 2001, och ni har starten på en stor kriminell karriär.
Betyg:
Eftersom han lyckades få streck i varje ämne i skolan lyckades han inte komma in på IV-linjen på gymnastiet, vilket ledde till att han startade upp en bordell där han jobbar än idag.
Framtid:
Jävligt osäker



Edling!
Info:

Ett perverst svin som har problem med drogerna. Hans utmärkande egenskaper är att han ljuger och slåss. Hans avvikande livsstil gör att han troligtvis inte blir äldre än 25 år. Tidigare dömd för hets mot folkgrupp. Törstar i nuläget efter en kall bärs att kyla ner sitt temprament med.
Historia:
Föddes i Lettland för ca 20 år sedan, inga exakta uppgifter finns. Han kom till Sverige när han var 3 år som illegal flykting och har ännu inte fått uppehållstillstånd. Hans asiatiska blod gör att immigrationsverket har avslagit hans ansökan 4 år i rad.
Betyg:
Han har haft en tuff uppväxt men har inga planer på att vända det till något positivt. Detta ger honom ett svagt underkänt i betyg.
Framtid:
Med missbruket han har kommer troligtvis hans arv till nära att vara näst intill obefintligt.



Hello bloggen!
Vi tänkte att ni måste få reda på vilka vi är, så vi beskrev varandra här ovan. Och som ni ser går båda en mörk framtid till mötes.
Bilder på oss kommer när vi är på andra sidan jordklotet.


Undra om de ser ut som Sasquatch på scenen?



Kommentarer
Postat av: hora_92

haha alltså vad i HELVETE edling...

2012-01-05 @ 15:46:20
URL: http://ssanibo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: